Padel nokia

Padel Nokia: Etusivu

Etusivu – Padel Nokia

Tervetuloa pelaamaan padelia Nokialle! Padel Nokia tarjoaa huipputason kentän, jossa alusta takaa kengille hyvän pidon ja pallolle tasaisen pompun.

Nokia Kolmenkulma – Padel Tampere

Padel Nokia on perustettu vuonna 2020. Se on osakeyhtiö, jonka kotipaikka on Nokia, ja pääasiallinen toimiala Liikuntapalvelut.

Padel 247

Padel247 – Ultimaattinen padelkokemus Nokialla

Padel Nokia avataan yleisolle maanantaina 19.10.! Kenttavuokra alkaen 24€/tunti, mailavuokra alkaen 2€/pelikerta. . Koko hinnasto ja lisatiedot osoitteesta: …

Padel 247 on täyden palvelun padelkeskus upeissa puitteissa Nokian Pitkässäniemessä lähellä Tamperetta ja Pirkkalaa. Tervetuloa olemaan!

Padel Nokia – taloustiedot, Y-tunnus ja päättäjät – Finder.fi

Padel. Nokia River Golfissa voit nauttia kaveriporukalla myös Padelista! Ulkokenttämme on kaikkien käytettävissä ajanvarauksella.

Katso Finder.fi:stä yhtiön Padel Nokia (3119497-9) yritystiedot, päättäjät, työntekijämäärä ja taloustiedot, kuten liikevaihto ja tulos.

PadelNokia.fi – Facebook

Nokia Rivergolf. Riverin padel-kenttä on meidän oma kenttä ja mainio lisä palvelutarjontaamme. Kenttä on ulkokenttä ja sijaitsee klubitalon pihapiirissä.

Padel – Nokia River Golf

Padel | Nokia River Golf

Nokia Rivergolf – FinPadel – A passion for Padel

Riverin padel-kenttä on meidän oma kenttä ja mainio lisä palvelutarjontaamme. Kenttä on ulkokenttä ja sijaitsee klubitalon pihapiirissä. Haluamme…

Keywords: padel nokia