Oulu power sport

Oulu Power Sport Oy – Y-tunnus: 2623867-4 – Finder

Oulu Power Sport Oy on perustettu vuonna 2014. Se on osakeyhtiö, jonka kotipaikka on Oulu, ja pääasiallinen toimiala Autonvuokraus.

Oulu Power Sport – Facebook

Oulu Power Sport, Oulu. 1077 likes. Vuokraamme vesijettejä Oulun seudulla.

Oulu Power Sport – Vauhdinhurmaa vesillä!

Vesijetti vuokrausta. Vuokraamme vesijettejä Oulun seudulla. Hinnasto: €160 = 4 h. €240 = Koko päivä. €450 = Kaksi jettiä koko päiväksi.

Oulu Power Sport Oy 2623867-4 – Yritys- ja taloustiedot

Oulu Power Sport Oy | Yritys- ja taloustiedot | Kauppalehti

Kauppalehden yritystietopalvelusta löydät yrityksen Oulu Power Sport Oy taloustiedot, perustiedot, liikevaihdon ja rekisteritiedot. Klikkaa ja tutustu!

Oulu Power Sport Oy – Taloustiedot | Suomen Asiakastieto Oy

Yrityksen Oulu Power Sport Oy (2623867-4) liikevaihto oli 5 000 euroa 2022 ja työllisti 0 henkilöä. Liikevaihto laski 28,6 %. Liiketoiminnan tappio oli -3 …

Oulu Power Sport Oy – Yleiskuva | Suomen Asiakastieto Oy

Yrityksen Oulu Power Sport Oy (2623867-4) yritystiedot, päättäjät, työntekijämäärä ja taloustiedot, kuten liikevaihto ja tulos.

Oulu Power Sport Oy | Yrityksen tiedot – Ilta-Sanomat

Yritys: Oulu Power Sport Oy, Oulu – Katso yhteystiedot, taloustiedot sekä uutiset maksutta Taloussanomien yritystietopalvelusta.

Oulu Power Sport Oy liikevaihto ja yritystiedot – Vainu.io

Oulu Power Sport Oy:n (Y-tunnus: 26238674) liikevaihto oli edellisenä tilikautena 5,0 t. €, liikevaihdon muutos −26,7 % ja henkilöstömäärä 2.

Omatoiminen vesijettisafari – Kempele – Doerz

Omatoiminen vesijettisafari – Kempele

Oulu Power Sport on paikallinen yritys Vihiluodosta, joka vuokraa vesijettejä, veneitä, paljuja, moottorikelkkoja ja muita laitteita vauhdikkaaseen …

Vuokraa vesijetti Vihiluodosta! Tapaa opas, joka perehdyttää vesijetin turvalliseen käyttöön ja nauti ajelusta Kempeleenlahdella Oulun ja Kempeleen edustalla. Pelastusliivit ja tarvittaessa märkäpuvut kuuluvat vuokrauksen hintaan.

Oulu Power Sport Oy – Nicelocal.fi

Oulu Power Sport Oy: osoite, 🛒 asiakasarvostelut, aukioloajat ja puhelinnumero – Kaupat paikkakunnalla Oulu – Nicelocal.fi

Oulu Power Sport Oy,: liikkeen sijainti ja yhteystiedot, arvostelut asiakkailta, aukioloajat ja kuvat tarjoaa Nicelocal.fi. Oulu Power Sport Oy kartalla.

Keywords: oulu power sport