Nokia vikla

Vikla – Nokian Jalkineet

Nokian Jalkineet lasten kumisaapas Vikla. 39,95 €. Hinta ja saatavuus voivat vaihdella myymälöittäin. Valittu väri: Kirsikka/pinkki.

Lasten saappaiden kestosuosikki vauhdikkaisiin leikkeihin. Laadukas ja hyvin lapsen jalkaan istuva saapas kestää kovaa käyttöä. Kanta istuu napakasti ja teräosa on mitoitettu riittävän väljäksi kasvalle jalalle. Vikla saappaiden varrensuussa myös käyttöturvallisuutta lisäävä heijastavaa nauhaa – ei korvaa CE hyväksytyn heijastimen käyttöä. Polyestevuori kestää hyvin käyttöä ja kuivuu nopeasti. Vikla saappaan pohja on likaa keräämätön ja iskunvaimennettu korko pitää kurahousujen kuminauhat paikoillaan. Raikkaat värit – musta/lime, fuksia/oranssi ja pinkki/kirsikka – sopivat sekä pienemmille että isommille lapsille. Valmistettu käsityönä kestävästä luonnonkumiseoksesta. Valmistetaan Euroopassa (Serbia).

Lasten kumisaappaat Nokia Vikla | tokmanni.fi

Nokian Vikla lasten kumisaappaat pinkki. 44,95. Lasten suosikkisaapas vauhdikkaisiin leikkeihin. Kaksivärinen kevyt saapas istuu hyvin ja kestää kovaakin …

Lasten kumisaappaat Nokia Vikla edulliseen hintaan Tokmannin verkkokaupasta. Toimitus 2–5 arkipäivää. Tutustu ja tilaa!

Nokian Jalkineet lasten kumisaappaat Vikla – Prisma

Nokian Jalkineet lasten kumisaappaat Vikla | Prisma verkkokauppa

Uutena ostetut, yhden lapsen käytössä olleet Nokian Vikla kumisaappaat koossa 27.Siistit ja ehjät kengät seuraavalle, vihreät kohdat ottaneet hieman …

Nokian Jalkineet lasten kumisaappaat Vikla ja tuhansittain muita tuotteita löydät Prisman verkkokaupasta. Tervetuloa tutustumaan valikoimaan!

Nokian Jalkineet lasten kumisaapas Vikla – Prisma

Nokian Jalkineet lasten kumisaapas Vikla | Prisma verkkokauppa

Nokian Jalkineet lasten kumisaapas Vikla ja tuhansittain muita tuotteita löydät Prisman verkkokaupasta. Tervetuloa tutustumaan valikoimaan!

NOKIA VIKLA, lasten kumisaapas

NOKIA VIKLA, lasten kumisaapas – Kenkäkauppa Saastamoinen

Musta/lime

Nokian Vikla lasten kumisaappaat pinkki – K-Ruoka

Kumisaappaat Nokian Vikla lasten musta-lime koko 25

UUDET Lasten kumisaappaat Nokia Vikla EU22, … – Tori

UUDET Lasten kumisaappaat Nokia Vikla EU22,…

Uutta vastaavat Nokia Vikla kumisaappaat.Koko: 22Väri: Musta/limeNouto tai toimitus.Tuotetiedot:Raikkaan väriset Nokian Vikla-kumisaappaat ovat sekä pienten että isompien lasten kestosuosikit sadesäällä. Kovaa käyttöä kestävät Viklat ovat laadukkaat …

Nokia Vikla kumisaappaat 27, Lastenvaattee… – Tori

Nokia Vikla kumisaappaat 27,Lastenvaattee…

Uutena ostetut, yhden lapsen käytössä olleet Nokian Vikla kumisaappaat koossa 27.Siistit ja ehjät kengät seuraavalle, vihreät kohdat ottaneet hieman tummentumaa.Nouto, postitus (+6,90) tai kulkeutuu Ylämylly-Joensuu keskusta välille sovittaessa.

Keywords: nokia vikla