Harpic power plus

Harpic 750ml Power Plus Original WC-tehopuhdistaja – K-Ruoka

Harpic 750ml Power Plus Original WC-tehopuhdistaja. 2 kpl-30 %. Plussa-kortilla3,00.

Harpic Power Plus Original 750 ml wc-puhdistaja

Harpic Power Plus Original 750 ml wc-puhdistaja | Karkkainen.com verkkokauppa

Harpic Power Plus on tehokkain nestemäinen wc-puhdistusaine, joka puhdistaa perusteellisesti vesirajan ylä- ja alapuoliset pinnat.

Harpic Power Plus on tehokkain nestemäinen wc-puhdistusaine, joka puhdistaa perusteellisesti vesirajan ylä- ja alapuoliset pinnat. Tehokkaan koostumuksen ansiosta aine tuhoaa bakteerit wc-istuimen pinnasta sekä poistaa tehokkaasti kalkkeutumat ja tahrat. Näin wc-istuimestasi tulee perusteellisen puhdas.

  • Tehokkain Harpic-puhdistusaine
  • Tappaa 99,9 % bakteereista
  • Puhdistaa vesirajan ylä- ja alapuolen
  • Poistaa kalkkia

VAARA. Varotoimet. Desinfioiva WC:n PUHDISTUSAINE. Sisältää Suolahappoa. Voimakkaasti ihoa syövyttävää ja silmiä vaurioittavaa. Voi syövyttää metalleja. Haitallista vesieliöille, pitkäaikaisia haittavaikutuksia. Säilytä lasten ulottumattomissa. JOS KEMIKAALIA ON NIELTY: Huuhdo suu. EI saa oksennuttaa. JOS KEMIKAALIA ON HENGITETTY: Siirrä henkilö raittiiseen ilmaan ja pidä lepoasennossa, jossa on helppo hengittää. JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista. Ota välittömästi yhteys MYRKYTYSTIETOKESKUKSEEN tai lääkäriin. Vältettävä päästämistä ympäristöön. Hävitä sisältö/pakkaus alueellisten määräysten mukaisesti.

Harpic 750ml Power Plus Original WC | Prisma verkkokauppa

Harpic Power Plus on tehokkain nestemäinen wc-puhdistusaine, joka puhdistaa perusteellisesti vesirajan ylä- ja alapuoliset pinnat.

Harpic 750ml Power Plus Original WC ja tuhansittain muita tuotteita löydät Prisman verkkokaupasta. Tervetuloa tutustumaan valikoimaan!

Harpic 750ml Power Plus Original WC – S-kaupat

Harpic 750ml Power Plus Original WC | S-kaupat ruoan verkkokauppa

Harpic 750ml Power Plus Original WC. Kaikki Harpic-tuotteet. ~2,29 €. 2,94 €/kg. Valitse kauppa nähdäksesi tarkan hinnan. Valitse kauppa. Tuotetiedot.

Tilaa Harpic 750ml Power Plus Original WC ja muut ruokaostokset S-kaupoista nyt suoraan kotiovellesi toimitettuna.

Harpic wc-puhdistaja power plus 750ml – Puuilo

Harpic wc-puhdistaja power plus 750ml | Puuilo

Harpic wc-puhdistaja power plus takaa tehokkaan puhdistuksen kylpyhuoneelle. Sen ainutlaatuinen tuoksu on suunniteltu äärimmäisen raikkaaksi ja jättää …

Harpic wc-puhdistaja power plus takaa tehokkaan puhdistuksen kylpyhuoneelle. Sen ainutlaatuinen tuoksu on suunniteltu äärimmäisen raikkaaksi ja jättää kylpyhuoneeseen puhtaan tuoksun tuntikausiksi. Poistaa myös kalkkia ja tahroja.

Harpic Power Plus Max 10 Citrus wc-puhdistusaine 750ml

Harpic Power Plus Max 10 Citrus wc-puhdistusaine 750ml – Fiksuruoka.fi

Harpic Power Plus Max 10 Citrus on tehokkain nestemäinen wc-puhdistusaine, joka puhdistaa perusteellisesti vesirajan ylä- ja alapuoliset pinnat.

Harpic Power Plus Max 10 Citrus on tehokkain nestemäinen wc-puhdistusaine, joka puhdistaa perusteellisesti vesirajan ylä- ja alapuoliset pinnat. Tehokkaan koostumuksen ansiosta aine tuhoaa bakteerit wc-istuimen pinnasta sekä poistaa tehokkaasti kalkkeutumat ja tahrat. Näin wc-istuimestasi tulee perusteellisen puhdas!Tämä tuote määritellään kuljetuksessa vaaralliseksi aineeksi (VAK-tuote), joita ovat esimerkiksi aerosolit, hiuslakat sekä litium-akut. VAK-tuotteita ei valitettavasti voida toimittaa kaikilla toimitustavoilla, tarkista mahdolliset toimitustavat kassalta ”Toimitus”-kohdasta.

voittaja putsaa sekä lian että kalkin – Asuminen – Ilta-Sanomat

Kuluttaja-lehti testasi pytynpuhdistusaineet: voittaja putsaa sekä lian että kalkin – Asuminen – Ilta-Sanomat

10.2.2021 — Puolueettomissa laboratorioissa tehdyn selvityksen voittaja on Harpic Power Plus Max 10 original -wc-putsari (pH 0,2), joka sai testissä …

Kuluttaja-lehden testissä oli mukana 16 wc-pesuainetta. Puhdistuskyvyissä oli isoja eroja.

Harpic 750ml Power Plus Eco lemon WC-puhdistaja

Harpic Harpic 750ml Power Plus Eco lemon WC-puhdistaja

Harpic Harpic 750ml Power Plus Eco lemon WC-puhdistaja HalpaHallista.

Harpic 750ml Power Plus Original WC | Prisma Rauta

Harpic Power Plus on tehokkain nestemäinen wc-puhdistusaine, joka puhdistaa perusteellisesti vesirajan ylä- ja alapuoliset pinnat.

Keywords: harpic power plus, harpic power plus lidl